31 december 2012

Wat mij bezig houdt


Wat fijn dat je mijn blog bezoekt. Ik hoop werkelijk dat dit project gaat brengen wat ik bedacht heb. Ik hoop zo dat de voor mij vreemde mensen, de vinders van mijn ballonnen, hun verhalen met mij willen delen. 

Elk verhaal is goed.  Alle verschillende ervaringen van mensen zijn juist fijn. Laten ze een inspiratie zijn voor velen, herkenning, erkenning,  een gevoel van begrip losmaken bij een ieder die dit project volgt en de blog leest. Laten de verhalen kunnen helpen, troost kunnen bieden of een lach op je gezicht kunnen toveren. 

Elk mens is anders, elk mens is uniek. Ook elk verhaal is uniek en verschillende mensen maken zich dus ook druk om verschillende dingen en worden juist ook van verschillende dingen gelukkig. 

Klik "Meer lezen" om de rest van het stuk in het Nederlands te lezen.
Click "Meer lezen" for the English translation.

30 december 2012

Welkom

Hallo,
Mijn naam is Dennis. Ik ben leerkracht in het speciaal basisonderwijs, goochelaar en kunstenaar. 
Ik vind de wereld om mij heen verharden en daarom ben ik nieuwsgierig naar wat mensen bezighoudt, waar ze zich zorgen om maken en waar ze juist gelukkig van worden. Ik wil de verhalen bundelen in een boek en verwerken in dit blog. Ik wil dit “onderzoek” niet uitvoeren in een vaste kring of onder een vaste doelgroep maar het lot laten bepalen waar mijn vraag terecht komt. Daarom laat ik ballonnen op, en hoop ik dat de mensen die een ballon en het kaartje dat eraan vast zit vinden hun verhaal met mij willen delen. Gedurende heel 2013 zal ik elke dag één ballon oplaten vanuit mijn woonplaats Hoofddorp. 
Ik kijk uit naar jullie verhalen!

For the English version, click "Meer lezen"