22 januari 2013

nummer 22 opgelucht opgelaten



Ballon nummer 12, opgelucht opgelaten.

Wat een opluchting vandaag. Het darmonderzoek was geen pretje maar een mens komt er toch doorheen en de verpleegkundigen zijn lief en zorgzaam. Het infuus aanbrengen vond ik het naarst en ik werd halverwege ook nog eens wakker terwijl ze mijn darmen aan het opblazen waren en dat gevoel is ook niet echt erg gezellig te noemen. Daarna naar de uitslaapkamer en vervolgens naar de internist.
GEEN darmkanker……!! Wat een super uitslag en wat een enorm fijn gevoel. Ik heb PDS. Een prikkelbaar darm syndroom. Kun je makkelijk honderd en tien mee worden. Vanaf nu krijg ik wel een andere specialist om mij te helpen uit de pijnlijke cirkel te komen. Wellicht met medicatie, een dieet en het vermijden van stressituaties. Hoe dan ook een opluchting.

Myrte en ik hadden een rot nacht achter de rug. Ik heb inderdaad de hele avond en nacht op onze “gezellige” wc gezeten en maar een klein beetje kunnen slapen. Gek genoeg had ik energie voor tien toen ik thuiskwam, al voelden mijn darmen aan alsof ik flink had geknokt en heel wat klappen in mijn buik had gehad.

Ik had vandaag ook nog een afspraak met de notaris om mijn nieuwe vereniging leven in te blazen. Dat was een kwestie van een paar handtekeningen en de Dutch Magical Society is een feit. Wauw…!! Super…!! Wat ben ik blij (en het is tevens druk in mijn hoofd) Ik wil weer naar mijn klas, ik wil mijn collega’s graag weer zien, ik wil weer met de trein en de bus kunnen reizen en niet alleen aan huis zijn gebonden. Ik wil in elk geval niet meer zo moe zijn. Dit alles kost helaas toch nog wat tijd. De ballonbuik moet toch echt eerst weg zijn en dan is ook gelijk de pijn weg. Geduld en rust. Dat is lastig voor iemand zoals ik. Maar wat ben ik blij vandaag.

Nummer 22 is opgelucht vertrokken en ging weer richting het zuidwesten met een zwakke wind kracht 2 op de schaal van Beaufort. Dit keer zonder sneeuw en ik wens deze ballon een geweldige reis. Ik wens de vinder opluchting en heel veel geluk. Daarbij wacht ik natuurlijk nog steeds op een bijzonder verhaal.    

5 opmerkingen:

  1. Ik ben heel blij voor je !!! Heerlijk nieuws X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben heel blij voor je !!! Heerlijk nieuws X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben heel blij voor je !!! Heerlijk nieuws X

    BeantwoordenVerwijderen
  4. WAUW !!! Da's goed nieuws joh! Nu werken aan een spoedig herstel. gefeliciteerd man en nu die positieve cirkel weer in.

    BeantwoordenVerwijderen