19 februari 2013

Ballon nummer 1 is gevonden en vond ook een prachtig verhaal

Beste Dennis,


We hebben je ballon +kaartje gevonden in onze voortuin,  zo'n 2 weken geleden. Heb nu een momentje om je een mail te sturen!


Het kan best zijn dat ie er al even lag. Op t kaartje staat opgelaten op 1 januari. 
Onze voortuin ligt aan de H.A. Lorentzweg in Bussum. Dit is een jaren 30 buurt tegenover sportvelden. Aan de andere kant van die sportvelden ligt het bekende theater het Spant.


Wij zijn een gezin zoals vele in Nederland: Jeroen, 41 jaar, Mirjam 40 jaar en zonen Zavier van 5 en Seger van 3. Jeroen werkt in een internationale functie bij een advocatenkantoor en ik parttime als marketeer. Kinderen gaan naar school en crèche en we hebben opvang van oma's en opa's. Waar wij gelukkig van worden zijn de kleine dingen: met elkaar het bos in, in de plassen stampen, sneeuwpop maken of iets anders ondernemen. Genieten van lekker glas wijn met vrienden. Mooie film kijken. Kinderen hebben weinig nodig om gelukkig te zijn, behalve echte aandacht.  

Waar wij ons zorgen over maken is misschien cliché  de toekomst van de kinderen.  Zullen zij nog kunnen studeren? Is er nog goed onderwijs dat te betalen is? Hoe gaat onze eigen toekomst eruit zien? We leven in een onzekere tijd. Des te meer reden om te genieten van wat er nu is!


Succes nog met je leuke en inspirerende project, ga ermee door!
Hartelijke groet,
Mirjam

Lieve Mirjam, Bedankt voor je verhaal en ik ben echt super blij dat jullie mijn eerste ballon hebben gevonden. Goed onderwijs is van groot belang. Ik ben het als leerkracht ook helemaal met je eens. En goed onderwijs moet ook voor iedereen te volgen zijn.

Vandaag is ballon nummer 50 op reis gegaan en er volgen er dus nog 315. Nogmaals hartelijk dank voor je leuke reactie. 

1 opmerking:

  1. Wat leuk dat de allereerste is gevonden! En dan niet eens ver van hier! Misschien dan toch ook eens hier in de achtertuin. Ha, ha.

    BeantwoordenVerwijderen