23 februari 2013

Ballon nummer 54, Tja.....



Tja, Gisteren moet ik naar een nieuwe internist. Een internist gespecialiseerd in de hormoonhuishouding. Een fijne dokter. Werkelijk waar. Maar toch weer nieuwe onderzoeken. Een nieuwe afwijking gevonden. We gaan elkaar de komende tijd wat vaker zien. Dat is wat hij zei. Mijn vorige internist heeft mij doorverwezen. Hier hield haar expertise op.

Maandag een onderzoek. Dinsdag een onderzoek en weer afwachten. De week daarna weer een afspraak voor de uitslagen en een eventueel behandelplan. Een ander traject wat gaat lopen naast het traject van de buik en de darmen. Wat een gedoe. Wanneer ben ik er nu eindelijk vanaf.

Intussen verstop ik mij feitelijk achter de ballon en mijn nieuwe club. Zaken die ik vanachter mijn computer kan regelen. Zaken waar ik invloed op heb. Zaken die ik kan regelen of ik nu op de bank lig of achter mijn tafel zit. Gewoon veilig thuis. Verstoppen is soms fijn. Er komen ook werkelijk goede dingen uit voort. Dan vergeet ik even de rest. Is dat goed? Dat weet ik niet. Mij zelf opsluiten in een klooster kan altijd nog. Ik doe elke dag een boodschap en gisteren heb ik bij een vriend gegeten en dat was super gezellig. Vandaag is mijn buik dan weer wat minder gezellig.

Wie het weet mag het zeggen. Toch ben ik ook blij. Gisteren kreeg ik een lieve mail. Er is in elk geval één sponsor gevonden voor de nieuwe vereniging. Wat dat aan gaat dus een beetje meer lucht.

Ballon nummer 54 reist met een kracht van 4 a 5 op de schaal van Beaufort richting het zuidwesten. Opzoek naar een mooi verhaal.

1 opmerking:

  1. LIeve Dennis

    Ik kan je uit ervaring zeggen dat die malle molen waar je nu in zit, ooit stopt! Je hebt de kracht, dat weet ik zeker, om dit te doen. Achteraf zal je trots zijn op jezelf dat je alles hebt kunnen voltooien. Als je het ritme gevonden hebt, wat je nodig hebt, word het allemaal beter. Suc6 en heel veel sterkte. EN als je er even doorheen zit, weet je ons te vinden
    Sterkte met je onderzoeken en laat weten hoe het gegaan is oke ? kus/

    BeantwoordenVerwijderen