13 november 2013

Ballon nummer 316, Vol verwachting klopt ons hart.


Een ballon die eruit ziet als een wereldbol, een witte hand met een Bisschopsring en een Mijter? Dat roept misschien vraagtekens op maar het is wel ons verhaal.

Vandaag zijn wij (Jasper en Anne) uitgenodigd bij Dennis en Myrte aan tafel. Zelfgebakken croutons, gebraden kip en dat in een heerlijke salade. Wat hebben we lekker gegeten. En nu een overheerlijke koffie en een likeur. Maar goed ons verhaal… ja op dit moment draait dat eigenlijk alleen nog maar om Sinterklaas! De goedheiligman is het land nog niet in, maar toch hebben wij hem al leven in geblazen. Wij genieten zo van dit prachtige kinderfabeltje dat het verbeelden van Sint en Piet de afgelopen jaren ons werk is geworden. Dus dat betekent al in maart verhaallijnen verzinnen, ideetjes verzamelen, props maken. En nu hebben we vandaag voor het eerst de baard om gehad en de wambuis aan. Waar? Bij Magicshop.nl waar de goedheiligman met zijn trouwe Piet een quest appearance had.

Dan is het heerlijk om de dag te eindigen met Dennis en Myrte. Ze hebben vol bewondering het heilig haarwerk van de Sint bekeken. Het is heerlijk om te horen dat Dennis capriolen als Piet te paard heeft uitgehaald. Zo blijkt iedereen een band met de Sint te hebben en we hopen de vinder van onze Sintballon ook!


Met een vrolijke pepernoot, Sint op zijn Best , Anne en Jasper


De ballon reist vandaag richting het noordwesten met een zwakke windkracht. 

Jasper, Anne en Sinterklaas, Bedankt voor deze leuke avond. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten