22 februari 2013

Ballon nummer 53, opzoek naar een sponsor



De getallen draaien momenteel voor mijn ogen. Het is flink passen, puzzelen, meten en zweten om te kijken of het financieel allemaal gaat lukken voor de opening van Dutch Magical Society op 8 maart a.s.

Al die creatieve en leuke ideeën in mijn hoofd zijn echt niet allemaal zo extreem duur. Sterker nog, het grootste gedeelte is zelfs helemaal gratis. Een samenwerking die mijns inziens zo hoort te gaan in het leven. Het delen van expertise. Zichtbaar enthousiast en betrokken een steentje bij willen dragen aan de opbouw van deze prachtige vereniging.

Het afhuren van het theater kost ons bijvoorbeeld al helemaal niets. De eigenaar wil alleen wel graag dat onze gasten in de pauze een drankje bij hem komen bestellen. Vind ik ook meer dan logisch. Alle artiesten komen vrijwillig optreden omdat ze deze vereniging willen steunen en de opening met ons mee willen vieren. Daar ben ik natuurlijk ook waanzinnig dankbaar voor.

Toch komt er bij het opzetten van een nieuwe vereniging heel wat kijken op financieel gebied. Ook al heeft de notaris ons een flinke korting gegeven, het opstellen van een acte kost alsnog veel geld. Het realiseren van een website is tijdrovend en die tijd zal betaald moeten worden. Maar ook de webdesigner heeft ons al een prachtig voorstel gedaan. Ik zou graag alle artiesten na afloop graag een mooi boeket bloemen willen geven. De bloemist heeft ook flink gesponsord maar alsnog kost het geld. Ik vind niet dat de artiesten zelf hun drankje moeten betalen. Die krijgen dus consumptiebonnen die uiteindelijk toch ook betaald moeten worden.

Zo’n feest kun en wil je niet halfbakken organiseren. Het moet een avond worden om nooit meer te vergeten. 

We vragen geen entree voor die avond maar zullen op een ludieke manier rond gaan met een “opstartpot” in de hoop uit de opstartkosten te komen.

Ik zet vandaag de ballon in om opzoek te gaan naar sponsors. Desgewenst worden de sponsors genoemd in de persberichten en krijgen zij een mooie plaats vooraan gedurende de opening. Als het een bedrijf is, kunnen de contactgegevens worden vermeld op onze website.

Ons sponsoren kan op gironummer 7724057 t.n.v. Dutch Magical Society te Hoofddorp

De wind is matig met een kracht van 4 op de schaal van Beaufort en waait uit het noordoosten. Richting Wassenaar zou dus zomaar kunnen. Wellicht dat hij daar in een grote tuin gevonden wordt door een klein prinsesje die vervolgens met het kaartje naar haar vader loopt om hem te vragen wat er op staat. Deze vader vindt de ballon vast een bijzonder project en holt richting de computer om eens op de blog te kijken. Daar leest hij dan dit stukje. Zonder aarzelen start hij internetbankieren en denkt; “Ach, geld speelt geen rol voor een heer van stand”.   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten