17 april 2013

Ballon nummer 107, grote schoonmaak



De grote schoonmaak zit er op. Samen met een vriendin hebben we het samen beetje bij beetje toch voor elkaar gekregen. Alles glimt en blinkt weer. Gelukkig was het prima weer om de meubels buiten te zetten en alles flink af te spoelen en in de was te zetten. Na afloop heb ik even gerust en feitelijk voel ik mij nu nog steeds prima.

Het is heerlijk als alles schoon is. Dat geeft ook echt rust. De dvd: "the Hobbit" is net binnen gekomen. Ik denk dat we straks lekker op de bank ploffen en in alle rust deze film gaan bekijken.

De kippen zijn een beetje broeds en dat zonder haan.


Het kleine zwarte kopje is werkelijk een flink grote kip die nu helemaal onder onze witte kip ligt. De zwarte kip is broeds. Ze weigert om uit het legnest te gaan. De witte kip wil daar ook een ei leggen maar krijgt dus geen ruimte. Dan er maar bovenop gaan zitten. Het ei van de witte kip is inmiddels gelegd. De zwarte kip blijft stug zitten waar ze zit.

De wind waait naar het noorden met een kracht van 5 op de schaal van Beaufort. Niet opzoek naar een broedse kip maar wel naar een mooi verhaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten