4 april 2013

Ballon nummer 94, waar blijft de zon


Vandaag heeft de gehele dag een liedje van André van Duin in mijn hoofd gespookt. Waar blijft de zon. De tekst mag ik niet zomaar op internet zetten maar het is makkelijk te vinden via internet.

Een zonnedans, wierook branden, een schietgebedje, wensmuntjes of zorgenpoppetjes onder mijn kussen, mediteren, visualiseren, positief denken, heel hard zingen, niets lijkt zin te hebben. De warmte is en blijft weg.

Gelukkig is er een kans voor iedereen om de warmte van de zon even te ervaren via een vriend van mij. Hij speelt met zijn band op zaterdag 13 april in cultureel café Bacchus in Aalsmeer. Ze beginnen om 21:30 uur en de inloop is vanaf 21:00 uur. Dark Rosie is de naam van deze band en vrolijk zul je er van worden. www.darkrosie.nl


DarkRosie staat voor de muzikale verbinding tussen drie eigenzinnige, door de wol geverfde muzikanten met verschillende achtergrond en een schat aan ervaringen. Zij hebben elkaar gevonden in het componeren van eigen werk en het eigenwijs arrangeren van bestaande songs. Ze brengen muziek met een bluesy gitaarsound, met een Argentijnse of musette accordeon en Cubaanse ritmes uit een swingende steady contrabas. Tijdens een concert van DarkRosie ziet het publiek niet lui achterover, maar op het puntje van de stoel.

De wind is zwak met een kracht van 2 a 3 op de schaal van Beaufort. De Ballon reist richting het zuidwesten opzoek naar de zon en vooral warmte.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten